Coaching Priser

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för att få uppgifter om hur mycket en coachingsession kostar och vilken typ av coaching vi kan erbjuda.

✔ Vi svarar så snart vi har möjlighet!
✔ Hitta ditt drömjobb med en coach
✔ Vi hjälper dig ta tag i hälsan

Boka ett första möte!
+
=
Få ett priserbjudande på coaching

Vi svarar så snart vi har möjlighet

Få ett priserbjudande på coaching

Är du intresserad av att träffa en Coach Stockholm är att bolla idéer och ta nästa steg i livet? Fyll i formuläret här på hemsidan för att får reda på vår kostnad for coaching och boka in en session.

När du kontaktar oss kan vi ge dig ett förslag på kostnad för att anlita en karriärcoach. Vi har inga fasta priser utan ger alltid en personlig offert baserat på vad du vill ha hjälp med. Efter du får ett pris för personlig coaching får du välja om du vill gå vidare eller inte. Du binder inte upp dig för något när du ber om en offert.

Du bestämmer själv hur många möten du vill gå på. Vi kommer så klart med förslag på en handlingsplan men i slutändan är det alltid du själv som tar besluten. Vår uppgift är först och främst att fungera som ett bollplank. Detta kan vi berätta mer om när du kontaktar oss.

Omdömen om coaching

Lovord från våra deltagare

Jag behövde verkligen komma i form igen men hade svårt att hitta motivationen på egen hand. Därför bestämde jag mig för att träffa en hälsocoach på regelbunden basis. Nu ser jag fantastiska resultat.

Kalle P.
REGELBUNDEN HÄLSOCOACHING

Jag har länge tänkt starta eget men visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga. En karriärcoach var precis den hjälp som jag behövde för att lyckas.

Hanna Persson
KARRIÄRCOACH

Jag ville ha hjälp att motivera mina anställda och få mer sammanhållning i företaget. Jag kontaktade Coach Stockholm och de anordnade en rolig temadag.

Göran K.
JOBBCOACHING FÖRETAG
Professionella och utåtriktade coacher

Anlita oss för värdefull coaching

Känner du att du står och stampar på samma ställe? Då kanske en coach är precis det du behöver. Om du vill veta svaret på frågan vad kostar en coach i timmen? eller något annat om vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig och ge ett kostnadsförslag.