Om oss

Stor erfarenhet av coaching företag

Stor erfarenhet av coaching företag

Vi är inriktade på all form av coaching och kan hjälpa dig som företag och dig som privatperson. Vårt mål är först och främst att agera bollplank och få dig att tänka i nya banor.

Hos Coach Stockholm erbjuder vi hälsocoaching, livscoaching och karriärsinriktad coaching och pushar dig att nå dina mål. Vi kan också komma ut till företag och hålla i coachingsessioner. Hos oss får du ett skräddarsytt upplägg som passar just dina önskemål. Vi börjar med din nuvarande situation och tittar sedan på hur vi kan komma vidare. Sedan går vi från tanke till handling.

Begär Offert
Kostnadsfri konsultation

Kontakta oss för en livsförändring

Kostnadsfri konsultation

Om du vill förändra ditt liv och komma vidare personligt eller i karriären hjälper vi dig på rätt väg.

Alltid med kunden i fokus

Ett professionellt team av coacher

Ett professionellt team av coacher

Vår coachingfirma består av utbildade coacher som anpassar sig efter varje enskild kund. Vi börjar alltid med att sitta ner och prata om din nuvarande situation och vad du vill uppnå eller förändra. Baserat på detta kan vi lägga upp en handlingsplan för hur du ska komma vidare och nå dina mål. Coaching handlar mycket om att lyssna och att se varje enskild individ. Vi har också medarbetare som är specialister på företag och kan bidra till en bättre företagskultur med mer motiverade medarbetare.

Begär Offert

Coaching på dina villkor

För våra coacher i Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg och motiverad med vår hjälp. Vi arbetar först på att bygga upp ett förtroende och komma överens om din handlingsplan. Du ska alltid känna att coachingen är på dina villkor. Dock får du också vara beredd på att vi kommer ta dig utanför din comfort zone i olika övningar. Det är på det sättet du utvecklas.​

Vi har hjälpt många människor genom åren

Ett meriterat coaching företag

Begär Offert