Senaste inläggen

Coachande Ledarskap
Vad är coachande ledarskap?
by David/ on 12 Dec 2022

Vad är coachande ledarskap?

Det finns många olika slags ledarskap, men i Sverige är förmodligen ett coachande ledarskap det sätt som föredras av de flesta organisationer som vill framstå som moderna och öppna arbetsplatser. Glansdagarna för motsatsen, det auktoritära och toppstyrda ledarskapet är sedan länge förbi och i dagens samhälle föredrar medarbetarna en ny typ av livscoach istället för en mer bestämd personlighet som bossar runt. Tanken är att leda genom att uppmuntra och stötta istället för att trycka ner.

Anlita Coach
Anlita coach i Stockholm
by David/ on 11 May 2022

Anlita coach i Stockholm

Anlita coach för att uppnå dina mål och ta din personliga utveckling till nästa nivå. En erfaren coach kan hjälpa dig att ta dig upp i karriären, lyckas med nästa dejt eller varför inte få reda på vad som hållit dig tillbaka tidigare i livet. Du kommer lära dig hur du ska stressa mindre och därmed finna mer glädje i vardagen. Din coach i Stockholm hjälper dig att sätta ihop alla delar i livets pussel.

Karriärcoach I Stockholm
Karriärcoach i Stockholm hjälper dig hitta rätt
by David/ on 27 Feb 2022

Karriärcoach i Stockholm hjälper dig hitta rätt

Har du funderat på att ta hjälp av en karriärcoach i Stockholm? Det är en väldigt bra idé. En coach i Stockholm kan hjälpa dig att hitta vilket slags jobb som du är bra på och gillar. Sedan fortsätter din coach att ge dig vägledning så att du kan nå din fulla potential inom det arbetet och klättra på karriärsstegen. Det i sin tur kan hjälpa dig att nå dina mål i livet.

Coach För Företag
Coach för företag – därför bör alla företag anlita en coach
by David/ on 17 Sep 2021

Coach för företag – därför bör alla företag anlita en coach

Alla företag bör titta på hur de ska utvecklas och öka sin omsättning. En specialiserad coach för företag kan hjälpa till med detta. Genom olika övningar och föreläsningar kan alla se sin roll i företaget. Ta bara Coach Stockholm Festival som ett exempel. Det som började som en liten fest är idag en av världens största festivaler. Coach Stockholm är ett typexempel är hur långt man kan ta ett företag med rätt marknadsföring och coaching.