Senaste inläggen

Personlig Utveckling
Svenska böcker om personlig utveckling, från DISC tll spelteori
by Thomas/ on 25 Jun 2024

Svenska böcker om personlig utveckling, från DISC tll spelteori

Personlig utveckling är ett ämne som fascinerar många och böcker om detta område har blivit oerhört populära. Dessa böcker erbjuder insikter, verktyg och inspiration för att hjälpa individer att förbättra olika aspekter av sina liv, från karriär och relationer till mental hälsa och självmedvetenhet. Här utforskar vår livscoach Thomas några av de mest inflytelserika böckerna inom personlig utveckling. 1. “Omgiven av idioter” av Thomas Erikson Denna bok fokuserar på kommunikation och hur man kan förstå och hantera olika personlighetstyper.

Mental Coach
Mental coach, från idrottsvärlden till affärsvärlden
by David/ on 15 May 2024

Mental coach, från idrottsvärlden till affärsvärlden

På arbetsplatsen spelar mental coacher en allt viktigare roll för att stödja medarbetarnas välbefinnande och främja deras professionella utveckling. Konceptet med mental coachning har sina rötter i idrottsvärlden, där tränare och coacher traditionellt har fokuserat på att utveckla idrottarens mentala styrka för att uppnå toppresultat. Den här metoden har sedan överförts till affärsvärlden, där företag inser att ett starkt och sund mentala tillstånd är avgörande för att nå framgång. Ledarskapsutveckling: framväxten av effektiva ledare En mental coach på arbetsplatsen arbetar med att stödja och vägleda medarbetare genom olika utmaningar och situationer som kan uppstå i arbetslivet.

Chefsjobb
En guide till att söka chefsjobb
by David/ on 23 Jan 2024

En guide till att söka chefsjobb

Att söka chefsjobb är en spännande och utmanande process som kräver strategi och förberedelse. Här är en steg-för-steg-guide skriven av vår livscoach som kommer att hjälpa dig navigera genom denna resa och öka dina chanser att säkra ditt drömjobb som chef. Söka chefsjobb steg-för-steg Självreflektion: Innan du börjar söka chefsjobb är det viktigt att reflektera över dina egna mål, färdigheter och intressen. Vad motiverar dig? Vilka är dina ledarskapskvaliteter? Detta kommer att hjälpa dig att fokusera din sökning och hitta ett jobb som passar dig bäst.

Coachande Ledarskap
Vad är coachande ledarskap?
by David/ on 12 Dec 2022

Vad är coachande ledarskap?

Det finns många olika slags ledarskap, men i Sverige är förmodligen ett coachande ledarskap det sätt som föredras av de flesta organisationer som vill framstå som moderna och öppna arbetsplatser. Glansdagarna för motsatsen, det auktoritära och toppstyrda ledarskapet är sedan länge förbi och i dagens samhälle föredrar medarbetarna en ny typ av livscoach istället för en mer bestämd personlighet som bossar runt. Tanken är att leda genom att uppmuntra och stötta istället för att trycka ner.

Anlita Coach
Anlita coach i Stockholm
by David/ on 11 May 2022

Anlita coach i Stockholm

Anlita coach för att uppnå dina mål och ta din personliga utveckling till nästa nivå. En erfaren coach kan hjälpa dig att ta dig upp i karriären, lyckas med nästa dejt eller varför inte få reda på vad som hållit dig tillbaka tidigare i livet. Du kommer lära dig hur du ska stressa mindre och därmed finna mer glädje i vardagen. Din coach i Stockholm hjälper dig att sätta ihop alla delar i livets pussel.

Karriärcoach I Stockholm
Karriärcoach i Stockholm hjälper dig hitta rätt
by David/ on 27 Feb 2022

Karriärcoach i Stockholm hjälper dig hitta rätt

Har du funderat på att ta hjälp av en karriärcoach i Stockholm? Det är en väldigt bra idé. En coach i Stockholm kan hjälpa dig att hitta vilket slags jobb som du är bra på och gillar. Sedan fortsätter din coach att ge dig vägledning så att du kan nå din fulla potential inom det arbetet och klättra på karriärsstegen. Det i sin tur kan hjälpa dig att nå dina mål i livet.

Coach För Företag
Coach för företag – därför bör alla företag anlita en coach
by David/ on 17 Sep 2021

Coach för företag – därför bör alla företag anlita en coach

Alla företag bör titta på hur de ska utvecklas och öka sin omsättning. En specialiserad coach för företag kan hjälpa till med detta. Genom olika övningar och föreläsningar kan alla se sin roll i företaget. Ta bara Coach Stockholm Festival som ett exempel. Det som började som en liten fest är idag en av världens största festivaler. Coach Stockholm är ett typexempel är hur långt man kan ta ett företag med rätt marknadsföring och coaching.