Karriärcoach

Vår karriärcoach i Stockholm hjälper dig i yrkeslivet

Vår karriärcoach i Stockholm hjälper dig i yrkeslivet

Vi spenderar en väldigt stor del av vårt liv på jobbet. Därför är det viktigt för de flesta att hitta ett meningsfullt arbete som de trivs med. Med vår karriärrådgivning kan du ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Vårt jobb som karriärcoach i Stockholm är att inspirera dig till en bättre karriär. Vi pratar om dina styrkor, din potential och vad du vill göra i din yrkeskarriär. Tanken är att du ska stanna upp och verkligen lyssna på dina egna känslor och behov.

Om du söker efter en Livs och karriärcoach ska du inte tveka att kontakta oss. Du kan göra en stor förändring i ditt liv.

Begär Offert
Vi lyssnar på dig

En karriärcoach sätter dina mål först

Vi lyssnar på dig

Som karriärkonsult är en stor del av vårt jobb bara att lyssna. Det är också viktigt att du lyssnar på dig själv och dina behov. Även om du har en bra tjänst betyder det inte att det är rätt val för dig. Om du till exempel känner av konstant stress på jobbet finns det vägar som kanske passar sig bättre. Det kan du i så fall prata om hos oss.

Hitta en meningsfull väg

Hitta en meningsfull väg

Ditt jobb ska inte bara vara ett sätt att tjäna pengar, det ska också kännas meningsfullt. Därför fokuserar vi vad som driver dig och vad du anser är dina styrkor. Det är en bra början om du verkligen ska hitta en karriärväg som du trivs med.

Begär Offert

Utvecklas i ditt arbete

En karriärcoach hjälper dig inte bara hitta ett nytt jobb utan pratar också om hur du kan utvecklas på din nuvarande position.

Meningen är att du ska lära känna dig själv bättre för att enklare kunna nå dina karriärmål och drömmar.

Med vår erfarenhet kan vi tillgodose behoven för varje enskild individ och se till att du kommer på rätt riktning i karriären. Vi erbjuder ett skräddarsytt upplägg där målet är att styra din karriär i rätt riktning. Det är du själv som bestämmer tempot.

Som karriärcoach i Stockholm kan vi sätta upp tydliga mål och skapa klarhet i karriären.​

Omdömen om karriärcoaching

Så tycker våra kunder

Efter 10 år på samma företag kände jag att det var dags för en förändring. Jag visste dock inte vad jag hade för möjligheter. En karriärcoach fick mig att se allt från ett helt nytt perspektiv.

Märta Hansson
KARRIÄRCOACHING

Jag skadade min axel på mitt dåvarande jobb och behövde hitta någonting annat att göra. Eftersom jag inte hade några idéer själv vände jag mig till en karriärcoach. Nu har jag ett annat jobb som jag verkligen trivs med.

Per Oskarsson
KARRIÄRCOACHING

Jag har länge försökt komma på vad jag vill göra i livet men inte hittat rätt. Tillsammans med en karriärcoach kunde jag sitta ner i lugn och ro och prata om mina idéer. Nu har jag en tydlig plan på vad jag ska göra.

Jeanette Johansson
KARRIÄRCOACHING
Snabb tidsbokning

Boka ett möte hos en karriärcoach i Stockholm

Vi på Coach Stockholm vill att du ska hitta din drömkarriär så snart som möjligt. Du är välkommen att boka in ett första möte med oss direkt.

Vi träffas gärna på plats i Stockholm men det går även att hålla våra sessioner på länk online. Då behöver du inte befinna dig i Stockholm.

Vi hoppas du är redo att ta nästa steg och låta en professionell karriärcoach hjälpa dig. Tillsammans kommer vi skapa en konkret plan så du vet exakt hur du ska gå tillväga. Med tydligt uppsatta mål är det enklare att påbörja resan mot ett bättre yrkesliv. Vi ser fram emot att få hjälpa dig.

Begär Offert