Hälsocoach

Ta del av vår hälsocoach online

Ta del av vår hälsocoach online

Vill du ha hjälp att komma i form och introducera sundare vanor? Ta hjälp av en certifierad hälsocoach hos oss och börja ditt nya liv. Vi lägger upp ett program som passar dig och pushar dig till en hälsosammare livsstil.

Du behöver inte ens vara på plats hos oss i Stockholm utan kan ta del av vårt program på nätet. Vår hälsocoach online pratar med dig via kamera och lägger upp en personlig planering och ett träningsprogram du kan följa. Då kan du träna vart du än befinner dig.

Hälsocoaching handlar om så mycket mer än bara god kost och träning. Vi pratar också om psykiskt välmående på plats eller via nätet.

Begär Offert
Prova på vårt program

Vi vill vara din personliga hälsocoach

Prova på vårt program

Om du vill göra en livsförändring kommer du ha stor hjälp av en livscoach. När du träffar en sådan pratar du om din nuvarande situation och vad du vill förändra. Tillsammans kommer ni fram till ett nytt upplägg som du börjar följa. Det kan röra sig om en hälsosammare kost, regelbunden träning eller förändringar för ditt psykiska välmående. Dessa hänger dessutom ihop för det mesta

Begär Offert
Kostnadsfri konsultation

Kostnadsfri konsultation

För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd och känner att vi medverkar till en förändring. Det är dock inte säkert att coahing är rätt väg att gå för alla. Därför kan du alltid boka in en första konsultation hos oss.

Stor erfarenhet av hälsocoaching

Under våra år som aktiva har vi hjälpt många till en sundare livsstil med bättre och mer hälsosamma vanor i vardagen.

Vi lägger upp ett skräddarsytt schema som baseras på sina mål och förutsättningar. Tillsammans ser vi till att du når målen.

Alla har olika förutsättningar när det kommer till hälsa och träning. Därför finns det ingen enkel lösning som passar för alla. Tack vare vår erfarenhet kan vi lägga upp ett skräddarsytt träningsprogram som passar dig som individ. Det är något vi är mycket stolta över.

En stor fördel är att du kan ha kontakt med vår hälsocoach online oavsett vart du befinner dig.​

Omdömen om hälsocoaching

Så tycker våra kunder

Jag ville ha hjälp med att lägga om min kost och kontaktade då en hälsocoach. De utgick efter mina personliga preferenser och jag har redan kommit in i sundare och bättre vanor.

Elle Rudolfsson
HÄLSOCOACH

Jag hade kommit in i dåliga vanor på ålderns höst och kände att jag behövde hjälp att komma i form igen. Tack vare Coach Stockholm mår jag nu mycket bättre och lever bättre.

Rolf Svensson
HÄLSOCOACH

Jag ville komma igång med träning och en bättre kost men visste inte vart jag skulle starta. Med hjälp av en coach fick jag ett praktiskt schema att följa och är nu på god väg till ett hälsosammare liv.

Kajsa Åkesson
HÄLSOCOACH
Erfarna hälsocoacher med relevant utbildning

Certifierad hälsocoach online

När du kontaktar oss hos Coach Stockholm kan du känna dig trygg i att du möter välutbildade coacher med bred erfarenhet.

Vi är vana att ta oss människor med olika förutsättningar och mål och kan därför göra det bästa för dig.

Oavsett vem du får som hälsocoach kommer denna ha relevant utbildning inom kost, träning och välmående. Det ser vi som en grundförutsättning för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Med hjälp av vår kunskap kan vi lägga upp en plan som passar dig och dina mål. Det sker både på kort och lång sikt.

Begär Offert