Livscoach

Anlita en kunnig livscoach i Stockholm

Anlita en kunnig livscoach i Stockholm

Vi på Coach Stockholm ger dig tips och råd så du kan utvecklas till en bättre människa. Det passar alla som vill förändra sitt liv. Kontakta oss för att få reda på livscoach pris och mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vi vill vara det självklara valet när du letar efter en livscoach i Stockholm. Oavsett om du vill byta karriär, påbörja eller avsluta en relation eller bara göra en förändring i livet kan vi guida dig rätt. Vi ger dig pushen du behöver.

Vi kan erbjuda dig en certifierad coach på plats i Stockholm eller över nätet om du föredrar det. Allt är på dina villkor!

Begär Offert
Boka en första konsultation

Vi blir gärna din livscoach

Boka en första konsultation

Om du är redo för att göra en förändring i ditt liv är en livscoach en bra hjälp. Du kan kontakta oss för en första konsultation eller för att hör mer om hur vi jobbar. Du kan även komma i kontakt med en hälsocoach om du vill ha en mer hälsosam livsstil. Vi rättar oss efter dina behov med andra ord. Hör gärna av dig via vårt formulär för att veta mer.

Begär Offert
Vi svarar inom 48 timmar

En karriärcoach sätter dina mål först

Vi svarar inom 48 timmar

Vi värdesätter en snabb kontakt så du kan komma igång med din coaching så snart som möjligt. När du skickar in ett meddelande svarar vi därför alltid inom 48 timmar. Vi kan boka in ett första möte online eller så är du välkommen till vårt kontor.

Stor erfarenhet av livscoaching

Vi har lång erfarenhet av människor och coaching och kan anpassa oss efter varje enskild individ. Du bestämmer tempot och innehållet.

Vårt mål är att vara ett bollplank som kan hjälpa dig våga ta steget att förändra ditt liv.

När det kommer till livsstilsförändringar och coaching finns det ingen enkel lösning som passar. Det beror på att vi är så olika som individer och lever så olika liv. Därför kan vi med vår erfarenhet se vad du behöver och komma med en anpassad lösning.

Med en livscoach i Stockholm får du modet och verktygen för att nå dina mål.​

Omdömen om livscoaching

Så tycker våra kunder

Jag gick i tankar om att starta ett eget företag men behövde någon att bolla idéer med. Jag var först tveksam att kontakta en livscoach men kan säga att det har överträffat alla mina förväntningar.

Erik Göransson
LIVSCOACHING

Jag kände mig nere efter att ha avslutat en lång relation och ville ha tips om hur jag skulle komma vidare. En livscoach hjälpte mig att se saker ur ett annat perspektiv och jag är mycket nöjd.

Tina Granlund
LIVSCOACHING

Under åren har jag märkt att jag lätt fastnar i negativa tankar. Jag kände att jag behövde hjälp att bryta detta mönster och valde att boka in mig hos en livscoach. Det har gett goda resultat.

Helen Johansson
LIVSCOACHING
Vi har den utbildning som krävs

Livscoach i Stockholm med rätt certifikat

Du kan lita på att du får en certifierad Coach Stockholm som är utbildad med de rätta verktygen och tankesätten.

Vi är måna om att du får rätt hjälp från början och använder vår verktyg för att vägleda dig rätt.

Många är ovana vid att träffa en livscoach och det är helt normalt. Någon av våra erfarna medarbetare börjar med att bygga upp ett förtroende och får dig att känna dig trygg. Det är du som ska göra jobbet för att förändra ditt liv, vi finns där för vägledning och stötning.

Begär Offert