Tjänster - Flera typer av coaching

Karriärcoach

Karriärcoach

En karriärcoach kan hjälpa dig skaffa drömjobbet eller ge dig andra tips om hur du kommer vidare i karriären. Du kan även få hjälp med personlig utveckling och hur du ska ta för dig mer på ditt nuvarande jobb.

Läs mer om karriärcoaching
Livscoach

Nå din fulla potential

Livscoach

En livscoach fungerar som ett bollplank för dina idéer och tankar. Meningen är att du ska få ett nytt perspektiv på ditt liv.

Läs mer om livscoaching
Hälsocoach

Hälsocoach

Tillsammans med en hälsocoach kan du lägga om din kost och träning och börja med hälsosammare vanor. Det är ett väldigt brett begrepp och du kan själv bestämma vilka delar du vill ha hjälp med.

Läs mer om hälsocoaching
Omdömen om coach Stockholm

Så tycker våra kunder

Jag ville ha hjälp att få in lite nya vanor och leva mer hälsosamt. Tillsammans med en hälsocoach lade vi upp ett schema som jag är mycket nöjd med. Jag ser redan goda resultat.

Hanna Berglund
HÄLSOCOACHING

Jag har länge stått och stampat på samma ställe yrkesmässigt och kände att jag behövde vägledning för att komma vidare. Nu har jag ett helt nytt synsätt på min karriär och mina möjligheter.

Robert Fransen
KARRIÄRSCOACH

Nu på äldre dagar har jag haft svårt att hitta motivationen och fastnat i samma gamla hjulspår. Med en livscoach fick jag en helt ny syn på livet och min vardag.

Ylva Josefsson
LIVSCOACH
Välutbildade coacher

Coachning som ligger helt rätt i tiden

Begär Offert