Undrar du också hur proffsen får drinkarna att inte bara se fantastiska ut, utan också smaka underbart? Efter mer än femton år i branschen vet Jimmy Dymott att det bara är hårt arbete och bra råvaror som gäller.Här har Jimmy valt ut 60 drinkar, allt från klassiker som till exempel Old fashioned, Gin fizz, Margarita och Tequila sunrise, till egna skapelser som Juicy fruit och Raspberry fudge. Han delar också med sig av sin kunskap om drinkarnas ursprung, om vilka redskap du behöver, om isens betydelse och så ger han oss förstås glimtar från sin egen långa karriär som bartender.För den som vill göra cocktails från grunden finns här också recept på olika mixers som t.ex. citron-, lime- och apelsincordials, grenadine och hallonsocker. Och om du skulle vilja prova att skapa en alldeles egen drink får du veta hur ett proffs tänker som en bra utgångspunkt för egna experiment.Ur innehållet:Bartendersnack - allt du behöver veta för att komma igångDrinkmenyn - en bartenders cvSpeakeasys - från lönnkrog till inneställeKlassikerIs - det bästa och snyggaste sättet att kyla en drinkSoursSprit - grunden till en perfekt cocktailFizzInspiration - klassiska drinkböcker och förebilderFlip och egg nog-drinkarVerktyg och glas - tillbehören som gör drinkenAtt variera en dry martiniInga genvägar - smaken hänger på råvaranChampagnedrinkar och cobblersSkapa en ny drinkPunch