Manuka honung MGO100undt. Värdefulla. Aktiva. Manuka honung är en riktig superfood. Den krämiga, kryddiga, aromatiska blomhonungen åtnjuter en ständigt ökande fanskara över hela världen. För en känsla av välbefinnande året runt rekommenderar vi att du tar en tesked av vår värdefulla honung dagligen - för dig och dina nära och kära. Den läckra MGO 100 och Manuka honung från Nya Zeeland är certifierad för ett naturligt innehåll av metylglyoxal (MGO) på minst 100 mg per kg honung - den vetenskapligt bevisade viktiga naturliga aktiva ingrediensen i Manuka honung. Ju högre respektive MGO-innehåll är, desto mer värdefull och mindre vanlig MGO Manuka-honung. Vad betyder “MGO”?. MGO står för methylglyoxal, den naturligt förekommande kopplingen som skiljer Manuka-honung från annan honung och gör den speciell. Våra forskningspartners, forskarna vid TU Dresden, upptäckte Methylglyoxal (MGO) som en avgörande ingrediens i Manuka-honung. Det var det stora vetenskapliga genombrottet efter många år av sökande efter den “mystiska Manuka-faktorn”. Under 2008 utförde Manuka Health banbrytande arbete i utvecklingen och införandet av MGO-certifieringen av Manuka-honung med hjälp av TU Dresden-metoden. Den sätter exakta och vetenskapligt tillförlitliga standarder för utvärdering av MGO-innehållet i Manuka Honigen. MGO-certifieringen av Manuka Health innebär att varje glas honung i Nya Zeeland testas och certifieras för sitt MGO-innehåll såväl som för sin renhet och kvalitet