Scitec Nutrition 100% Whey Protein 2.35 kg

Scitec Nutrition 100% Whey Protein 2.35 kg
Kategorier: Hälsokost
759 SEK
Mer Info!

100% Whey Protein ett alldeles utmärkt kvalitetsprotein exklusivt från vassle. Kostproteiner är källan till kväve och oumbärliga aminosyror, vilket kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. 100% Whey Protein ett alldeles utmärkt kvalitetsprotein exklusivt från vassle. Kostproteiner är källan till kväve och oumbärliga aminosyror, vilket kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. Därför bidrar 100% Whey Protein till tillväxt och underhåll av muskelmassa. 100% Whey Protein kan ge dig: Snabbare åthämtning Snabbare muskeltillväxt Stimulerar proteinsyntesen Otroliga goda smaker Vassleprotein är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla de nödvändiga typerna av aminosyrorna, inklusive de 9 aminosyror kroppen inte kan tillverka och som måste fås genom kosten (vilka är: Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin). 100% Whey Protein har fler tillsatta ingredienser: en “Aminosyrematris” tillhandahåller extra aminosyror, nämligen Taurin och L-Glutamin. L-Glutamin är den mest vanligt förekommande aminosyran i mänskligt blod. Doseringsförslag: Blanda 1 dosering (30 g) i 250 ml vatten, mjölk eller annan vätska. Bästa tillfälle för användning är efter träning. Storlek: 2,35 kg. Dosering: 30 g (¾ skopa) Dosering: 30 g (1 skopa) SMAKSATT NATURELL 30 g RI%* 100 g 30 g RI%* 100 g Energi 117 kcal 6% 389 kcal Energi 119 kcal 6% 397 kcal 491 kJ 1634 kJ 500 kJ 1667 kJ Fett 2.4 g 3% 8 g Fett 2.3 g 3% 7.7 g varav mättat fett 1.5 g 8% 5 g varav mättat fett 0.8 g 4% 2.7 g Kolhydrater 1.9 g 1% 6.3 g Kolhydrater 1.5 g 1% 5 g varav socker 1.7 g 2% 5.7 g varav socker 1.5 g 2% 5 g Protein 22 g 44% 73 g Protein 23 g 46% 77 g Salt 0.43 g 7% 1.4 g Salt 0.11 g 2% 0.37 g Aminosyre Matris 1290 mg - 4300 mg (L-Glutamin 300 mg, Taurin 990 mg) Aminosyreprofil (% av proteinet) L-Alanin 5.0 L-Lysin** 9.1 L-Alanin 5.0 L-Lysin** 9.6 L-Arginin 2.5 L-Metionin** 2.1 L-Arginin 2.1 L-Metionin** 2.2 L-Asparaginsyra 10.4 L-Fenylalanin** 3.2 L-Asparaginsyra