1 %-metoden - Små Förändringar, Stora Resultat - Ett Enkelt Och Beprövat Sätt Att Skapa Goda Vanor Och Bryta Dåliga

1 %-metoden - Små Förändringar, Stora Resultat - Ett Enkelt Och Beprövat Sätt Att Skapa Goda Vanor Och Bryta Dåliga
Kategorier: Böcker, Hälsoböcker
199 SEK
Mer Info!

Nu finns äntligen #1 New York Times bästsäljaren Atomic Habits på svenska. Över 3 miljoner sålda exemplar!

Minimala förändringar, maximala resultat: ett revolutionerande system för att bli en procent bättre varje dag.

Med svenskt förord av Olof Röhlander. 

Oavsett dina mål erbjuder 1 %-metoden ett beprövat ramverk för förbättring. James Clear, en av världens ledande experter på vanebildning, avslöjar praktiska strategier som lär dig exakt hur man bildar goda vanor, bryter dåliga och behärskar de små beteenden som leder till anmärkningsvärda resultat.

Om du har problem med att ändra dina vanor är problemet inte du. Problemet är systemet du använder. Dåliga vanor upprepar sig om och om igen, inte för att du inte vill ändra dem, utan för att du har fel system för förändring. Här får du ett beprövat system som kan ta dig till nya höjder.

Clear är känd för sin förmåga att bryta ner komplexa ämnen till enkla beteenden som lätt kan användas i vardagen och arbetet. Här bygger han på de mest beprövade idéerna från biologi, psykologi och neurovetenskap för att skapa en lättförståelig guide som gör goda vanor oundvikliga och dåliga vanor omöjliga.

Under vägen kommer läsarna att inspireras och underhållas med sanna berättelser om olympiska guldmedaljörer, prisbelönta artister, företagsledare, livräddande läkare och stjärnkomiker som har använt vetenskapen om mikrovanor för att briljera inom sina respektive fält.

Det här är en av ytterst få böcker som legat nummer ett på försäljningslistorna hos New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Amazon och Audible.

"En fantastiskt praktisk och användbar bok." / Mark Manson, författare till Den ädla konsten of not giving a f*ck   

"En engagerande bok med handfasta råd för den som vill bryta dåliga vanor och skaffa sig goda." / Adam Grant, författare till Ge och ta  

"En mycket speciell bok som kommer att förändra hur du tar dig an dagen och lever ditt liv." / Ryan Holiday, författare till Hindret är vägen