3 Års Träning - En Hälsodagbok Med Verktyg, Tips Och Pepp Från Stephan Wilson

3 Års Träning - En Hälsodagbok Med Verktyg, Tips Och Pepp Från Stephan Wilson
Kategorier: Böcker, Hälsoböcker
229 SEK
Mer Info!

Drömmer du också om att skapa en långsiktigt hållbar träningsrutin? Den här boken hjälper dig till en sundare livsstil och att bli starkare, friskare och piggare. Här finns plats att skriva ner träningsmål, föra dagbok över träningen under tre års tid och hålla koll på hur hälsan förbättras över tid.

Allt detta får du:

Inspirerande tips och konkreta verktyg kring hälsa och träning från Stephan Wilson
En odaterad kalender med 52 veckovyer (fungerar alltså under vilka år som helst)
Checklistor och anteckningssidor
Förslag på målsättningar och träningsrutiner
Sidor för hälsokoll och personliga världsrekord
QR-koder som ger unik tillgång till motiverande träningsfilmer signerade Stephan Wilson

Varje veckouppslag ger möjlighet att föra dagbok över veckans träning och med hjälp av checkboxar stämma av hur det gått med den fysiska träningen, den mentala träningen, kosten, sömnen och återhämtningen. Dessutom får du ta del av Stephan Wilsons 52 bästa tips för en hälsosammare livsstil. Få inspiration till att testa motionsformer som tabata och yoga, ta del av Stephans recept på hur du boostar dig med en nyttig hälsoshot och läs om hur du tacklar de dagar då träningsmotivationen tryter.

Boken innehåller även flera qr-koder som ger dig tillgång till unikt bonusmaterial i form av träningsfilmer signerade Stephan Wilson.

Stephan Wilson har länge varit ett välbekant ansikte för barnfamiljer i och med sin medverkan i teveprogram som Bolibompa, Lilla Sportspegeln och Lilla aktuellt. För en bredare publik slog han igenom 2016 när han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor i programmet Stephan på glid. I dag driver han produktionsbolaget Idéstorm som bland annat gjort succé med teveserien Min klassiker. Att hjälpa andra att hitta glädjen i träning har blivit Stephan Wilsons största drivkraft.

Röster om boken:

"Många av de cirka 30 råden är direkt lysande, och ganska modiga. Inget av dem handlar om hur du ska träna på gymmet utan snirklar runt kärnan. Kommer med förslag på alternativ mikroträning, på hur du boostar motivation, hälsa, klarar kalendern, tiden, barnen e t c. Wilson är klok och skriver lagom personligt." Träningsbloggen Maxenkropp