HAMA Radio DAB+ FM Internet DIR 3300S Bluetooth Vit

HAMA Radio DAB+ FM Internet DIR 3300S Bluetooth Vit
Kategorier: Karriär
Brand: HAMA
2639 SEK
Mer Info!

Hama Radio DIR 3300S Bluetooth låter dig lyssna på DAB+, FM och Internetradio eller Spotify.

  • 20 lokala favoritminnesplatser vardera för FM och DAB/DAB+
  • Spotify Connect-stöd för åtkomst till miljontals låtar och färdiga spellistor
  • Global mottagning av över 20 000 radiostationer och cirka 10 000 podcasts
  • 20 lokala favoritminnesplatser för internetradiostationer
  • Trendig med tygklädd högtalare

En digitalradio - tre mottagningsalternativ: DAB+, Internetradio och analog radio. Den koaxiala högtalaren gör att älskare av sofistikerat ljud kommer att vara i sitt esse: 2-vägssystemet med diskanthögtalare och woofer ger ett fylligt ljud - från samba till rock - rakt in i blodet.

Vår radio har en F-kontakt. Det låter dig använda en annan antenn för att förbättra mottagningen om den inbyggda radioantenn inte är tillräcklig. Om du bor i en region som inte har full DAB-täckning kan du helt enkelt ansluta en husantenn med hjälp av koaxialkopplingen och njuta av brusfritt DAB-ljud. I vilket fall som helst kommer du att dra nytta av den bästa frekvensen: Dualband med 2,4 och 5 GHz är tillgängligt för dig.

Njut av din favoritmusik från Spotify på radion också: Spotify Connect-stöd för åtkomst till miljontals låtar och färdiga spellistor. Strömma enkelt musik från din smartphone, surfplatta, notebook och PC via Bluetooth.

Börja dagen med din favoritstation och två larmminnesplatser: den kan ställas in för båda väckningstiderna oavsett om larmet bara ska ljuda en gång, dagligen, på arbetsdagar eller på helgen.

Intensiteten på bakgrundsbelysningen anpassar sig automatiskt till de aktuella ljusförhållandena tack vare sensorn, vilket säkerställer att displayen alltid är perfekt läsbar och inte bländar dig.
 Vad finns i förpackningen
1 HAMA 3300S Bluetooth digital radio
1 strömförsörjningsenhet
1 teleskopantenn (FM/DAB)
1 fjärrkontroll
2 st AAA mikrobatterier
1 snabbstartsguide (flerspråkig)