HOYA Filter Pol-Cir. Fusion One 37mm

HOYA Filter Pol-Cir. Fusion One 37mm
Kategorier: Hälsokost
Brand: HOYA
519 SEK
Mer Info!

HOYA Filter Pol-Cir. Fusion One 

  • 18 lager antireflexbehandling minimerar spökbilder och blänk
  • Ultramjuk ringrotation
  • Fläckbeständig - skyddar mot fingeravtryck och fläckar
  • Vattenavvisande - Vattnet pärlar sig och torkas lätt bort
  • HOYAs optiska glas i professionell kvalitet
  • HOYA exklusiva tvådelade lågprofils-filter med frontgänga

Användningsområde
Cirkulära polariserande filter tillåter fotografer att uppnå kreativa, i-kamera effekter, inte möjliga efter att bilden skapats. Ett polariserande filter filtrerar helt enkelt bort oönskade reflektioner från icke-metalliska ytor som vatten och glas, förutom ljus som reflekterar fukt och föroreningar i atmosfären. Genom att rotera det smidiga filtret kan du välja precis rätt mängd filtrering som behövs för att uppnå den kreativa effekten. Detta resulterar i blåare himmel, grönare löv, reducerade eller eliminerade reflektioner, och större klarhet i din slutliga bild.

HOYA FUSION ONE är en ny serie filter baserad på den senaste optiska tekniken från HOYA. Den syftar till att ersätta den under lång tid populära HOYA PRO1D-serien, som har använts av både amatör- och professionella fotografer över hela världen. Ordet "ONE" i namnet på denna serie används som ett arv från HOYA PRO1D, till minne av dess bidrag till fotografernas kreativitet, med tron ??att denna nya serie kommer att fungera också under många decennier framöver.

HOYA FUSION ONE ansluter sig till HOYAs filtersortiment, med kombination av alla högt värderade grundläggande specifikationer, såsom flerskiktsbeläggning, ultrahög ljusöverföring, högkvalitativt optiskt glas och lågprofilring, samtidigt som det har en fläckbeständig och vattenavvisande behandling för att matcha de nya standarderna inom den fotografiska optiska tillbehörsindustrin. Utmärkta egenskaper för både amatör- och professionella fotografer.